Facebook

Beoordelingen van Cantina Dolores Hollum / Ameland

Recente recensies van Cantina Dolores Hollum / Ameland

5 sterren na 153 reviews

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en meer dan voldoende. Voor herhaling vatbaar.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Ja, wat moet ik hier nu eens van vinden. Website onbereikbaar, terwijl je alleen kan bestellen via de website. Stonden zaken op uitverkocht, terwijl de dag nog moest beginnen. Allemaal netjes herstelt, maar toch. Wij hadden de nachos kip en Iberico besteld. Beiden waren heerlijk, maar gewoon weer slordig: geen patat, geen salade, geen zure room, geen quacemole. Allemaal wel weer netjes herstelt, maar logistiek zit het nog niet voor elkaar. Om de half gare nageleverde patat maar niet te praten. Kwailiteit en prijs komen zeker niet overeen. Terwijl de producten best lekker waren..... nou ja in juli nog maar eens proberen.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goeie service, lekker eten!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, goede porties. En nog lekker warm ondanks afhaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas verkeerde bestelling meegekregen. De fajitas beef was taai en de biefstuk niet in kleine stukken gesneden maar in veel te grote stukken. Erg jammer , vaker dasr besteld en goed. Nu dus stuk minder.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Vond het eten klef en heel vet. Had de tortilla’s. Nachos met kaas waren ook echt niet lekker, kaas was te hard, bijna verbrand. Heb al de hele avond last van mijn maag!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genoten van de verschillende gerechten! 🤗

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We eten altijd erg lekker bij cantina dolores, maar nu was het toch wat minder. De biefstuk was wat droog en zonder de patat die erbij hoorde en we hadden de rijst en bonen niet bij onze enchiladas gekregen.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Hallo mensen, prima maaltijd. Detail. Verbeterpunt De vegetarische maaltijd was voorzien van kip :-( en de nachos is denk ik lastig . want helmaal afgekoeld en de kaas helemaal hard.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten wat op zich prima, maar we hadden aangegeven geen hete saus te willen maar gewone, en kregen toch hete saus. Daarnaast was de kwaliteit goed, maar naar ons idee niet de prijs waard die je er voor betaalt. Helaas.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanwege Corona hebben wij eten afgehaald. Lekker gegeten! Alles prima verpakt en warm. Maar na Corona komen we weer graag in jullie restaurant langs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten, telefonisch besteld lag op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was nogal koud en hadden niet helemaal het juiste. Voor de rest prima.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Iemieminie minpuntje: de rijst met bonen zat er niet bij, maar dat was geen ramp.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijzonder lekker!!!!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en eten was lekker

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige bestelling geleverd! Alles netjes verpakt en het was absoluut niet te weinig! Top!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijden en snelle bezorging.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk Mexicaans gegeten. Dank je wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Fajita met gestoofd rundvlees afgehaald. Ter plekke eet ik ze meestal met biefstuk maar dit was ook heerlijk. Lekker ruime portie ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed lekker warm alles Was heerlijk van smaak

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben eten afgehaald. Het was heerlijk, authentieke bereid en, goede smaak. We hebben genoten van een heerlijke Mexicaanse maaltijd.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk & lekker warm eten opgehaald, echt genoten! 👌🏼💫

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd en alles netjes verpakt, heerlijk gegeten 👍

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten, alles mooi verpakt en op de afgesproken tijd geleverd Jullie krijgen een dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Perfect verpakt!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het lukte eerst niet om een beoordeling achter te laten maar nu dus wel.. De maaltijden die we afgehaald hebben waren vers, verrukkelijk klaargemaakt en eigenlijk perfect. We hebben gesmuld. Een dikke aanrader. Heerlijk eten en vriendelijke mensen.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

prima maaltijd gehad, heerlijk. Hopen dat we een volgende keer bij jullie kunnen aanschuiven. Wel zo gezellig.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en stipt op tijd! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijden. Netjes verpakt, prima temperatuur. Stipt op tijd bezorgd. Echt een aanrader.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. We hebben genoten van de gerechten, er ontbrak niets.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Van alles genoeg

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enshiladas heerlijk. Spareribs groot en lekker mals maar smaak naar mijn mening iets te neutraal.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote porties goede smaak lekker gegeten

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en grote porties..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het bestelde eten niet warm was en de patat er niet bij was, deze werd na een telefoontje apart bezorgd. Ook de patat was lauw! Bezorging keurig op tijd!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling helemaal op tijd! Hadden t liefst in t gezellige restaurant gegeten maar helaas door Corona niet mogelijk. Gelukkig bezorg mogelijkheid. Goed en netjes verpakt. Heerlijk gegeten. Netjes bakje salade erbij. Klein puntje... had van ons iets meer Guacamole bij gemogen. Maar dat is omdat wij dat zo lekker vinden. Maar zeker voor herhaling vatbaar!!!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo heerlijk als in jullie restaurant! Geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer! De verhouding nacho’s en groente/ kip vonden wij erg uit elkaar liggen. Veelste veel nacho’s, weinig groente, kip etc... Er zat maar 1 stukje groente op. Ook was ons eten niet meer warm. wij hadden een dessert besteld, deze zat er helaas niet bij. Na telefonisch contact is deze later bij ons bezorgd. Het was lekker maar er zat nog een stuk plastic in de chocolade mousse. Wij bestellen niet weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was bepaald niet warm. Te veel ui ipv "gegrillde groenten".

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes optijd geleverd. Hadden spareribs besteld, kregen volle bak! Super! En patat en salade. Oftewel meer dan waar voor je geld!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was het lekker allemaal! Heerlijk gegeten en de kinderen ook.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jamaican Jerk Chicken ontzettend lekker, frietjes lekker, iets te weinig mayonaise bij voor 2 personen. Spareribs waren te zwart geblakerd en droog, wel lekkere sausjes bij. Salade had voor de prijs ook wel iets meer aangekleed gekund. Bezorging was top! Erg vriendelijk en zeer op tijd.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en lekker veel

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super good! Not only quality but also quantity! A must in Hollum.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik waardeer dat de bestelling op de aangegeven tijd klaar was. Wel denk ik dat de deksels van de bakken doorzichtig zouden moeten zijn, zodat de inhoud zichtbaar is. Zo zag ik pas later dat ik nog bakken met rijst en zwarte bonen had.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en net zo lekker als in het restaurant.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk smaakvol eten. En alles apart verpakt dus geen kleffe hap maar lekker vers. Absoluut geen fastfood. Aanrader!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en meer dan genoeg.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke nacho’s besteld en op het afgesproken tijdstip afgeleverd op ons vakantieadres! 👍🏼

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en correct

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs gehad met patat en salade.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De afgehaalde nacho's leken totaal niet op degene die je in het restaurant krijgt. Zarzuela en spareribs waren heerlijk. Alles wel keurig verpakt en ik moest bij afhalen niet lang wachten.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd voor afhalen, eten weer bijzonder uitgebreid en lekker. Aanrader 1e klas

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goed verzorgd!!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top in alles.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Spareribs, kibbeling en biefstuk waren erg lekker, genoeg sausjes echter de hoeveelheid viel tegen, we hadden allemaal nog trek toen we het op hadden.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Goed van smaak, temperatuur En hoeveelheid. Hygiënisch verpakt en volgens afspraak klaar om af te halen. Aanrader.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Zeer malse biefstuk en heerlijk gekruide pulled beef en de kip was ook verrukkelijk. Porties qua grootte precies goed

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker! Aanrader op Ameland!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker gegeten. Netjes verpakt en was goed op temperatuur toen we thuis waren.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk gegeten! Alles was netjes verpakt, hier word je blij van... Aanrader!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top👍🏼

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhaalbestelling gedaan, vlot klaar ,grote porties en goed eten voor mooie prijs.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging mooi op afgesproken tijd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zowel in het restaurant als bezorg. Snel bezorgd, smaakvol en zeer compleet. Vriendelijk personeel en op terras leuk springkussen voor de kinderen.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en het werd precies op tijd bezorgd.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en op tijd bezorgd tegen een schappelijke prijs, prima toko ;-)

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft ons absoluut gesmaakt, was heerlijk en zeker voldoende. Zou hier zeker weer bestellen. Aanrader!!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker op tijd en het was heerlijk. Netje verpakt en goed warm ondanks dat ze toch een stukje hebben moeten rijden over het eiland. Wij gaan zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke biefstuk en alle sausjes ook lekker en voldoende bijgeleverd. Had iets meer friet bij gemogen Bezorging mooi op tijd. Dus tevreden!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld. Wat een heerlijk eten en goede service. Een aanrader. De 3e keer zal niet lang op zich laten wachten 😀

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zelden zulke heerlijke spareribs gegeten,top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten! De gerechten waren netjes verpakt, goed warm en zeer smaakvol. De bezorging was iets eerder dan verwacht, maar we waren er, dus dat gaf verder geen problemen. De bezorgster was heel vriendelijk.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect en heerlijk.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was: - op tijd - vriendelijke bezorgster - genoeg, en niet onbelangrijk: ERG LEKKER!!!!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben voortreffelijk lekker gegeten! Goed voor elkaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd heel laat bezorgd, we hadden om 19.00 besteld maar het kwam pas aan om 20.20! Dat is 1 uur en 20 minuten later! Buiten dat vond ik in de spareribs veel harde stukjes, dat was niet lekker maar voor derest waren de spareribs perfect 👌🏻 de biefstuk was prima. 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde in mijn ogen te lang, ondanks directe excuses van bezorgster. 1,5 uur na het bestellen en bijna half uur later dan de "verwachtte bezorgtijd" is wat mij betreft te laat. Het eten was verder oké.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en keurig verzorgd en bezorgd. Vleesgerechten waren erg lekker. Visgerecht was helaas van mindere kwaliteit. De vis was droog en er zat weinig smaak aan.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor het lekkere eten en de bezorging. Prima geregeld. Een opmerking van ons alle 3; de vulling van de enchilada’s leek pittiger gekruid dan anders. Ons wat té scherp. Dit even als opbouwende kritiek. En misschien als tip; een etiketje op de gesealde doos met welke vulling in welke enchilada zit?. Nu moesten we ze eerst doormidden snijden om te kijken wie welke had besteld. Succes verder met de zaken👍🏼 Groeten Anita

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst laten bezorgen in ons vakantiehuis door Cantina Dolores. Nachos con Todos en enchiladas. Erg vriendelijke bezorgster. Werd ruim op tijd geleverd. Bezorgster was erg vriendelijk. Het eten was uitstekend en goed warm. Veel meer dan waarop gerekend, salade, bonen, rijst, diverse sauzen. Top, echt een aanrader. Helaas vertrek ik morgen alweer naar huis.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten. Hier hebben ze het echt begrepen wat lekker eten is en hoe het afhalen hoort te zijn. Vanavond maar weer.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas viel de bezorgde maaltijd tegen. We hadden goede verwachtingen na het lezen van de positieve reviews, maar het nacho-gerecht mistte ingrediënten (mais, jalapeños..), saus was in zeer summiere hoeveelheid meegestuurd en het gerecht in zijn algemeenheid was erg klein, zeker voor €15. Niet te vergelijken met wat ik bij andere Mexicaanse restaurants heb gekregen. De enchiladas waren tevens weinig bijzonder. De rundvlees variant smaakte zelfs naar een broodje pulled pork. Geen goede prijs-kwaliteit verhouding.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

2 maaltijden afgehaald. Heerlijk gegeten. We hadden Enchiladas en Fajitas. Eten was goed verpakt en lekker warm. Alles was vers en de smaak was heerlijk. Goed hoor en bedankt

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed voormekaar,en voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten👌🏻

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker gegeten . Top😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals we gewend zijn van Dolores heerlijk!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Maaltijd was warm en vers. Zeker een aanrader!!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten en super snelle bezorging! Volgende keer zeker weer!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas wisten ze ons huis niet te vinden waardoor ik zelf een heel eind moest lopen om het ergens op te halen. De porties waren miezerig alsof er maar voor een persoon bonen en rijst bij zat. Een groot contrast met de gastvrijheid die we eerder hebben ervaren.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden 👍

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, precies op afgesproken tijdstip klaar, goed op temperatuur, netjes verpakt.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had warmer gemogen, het smaakte wel goed! Volgende keer hopenlijk weer in t restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was oké. Maar niet bijzonder voor dat geld. Kinderen echt heel weinig patat. En dat voor 5,50 (met een frikadel). Schandalig.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, erg handige bestelprocedure via internet, op afgesproken tijd klaar, netjes ingepakt, ook goed warm, goed alternatief nu we niet kunnen uiteten.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Had nog nooit Mexicaans gegeten buiten de deur. 4 verschillende gerechten, in 2 tassen bij elkaar gestopt. Zoek dan maar uit waar alles bij hoort. Kwaliteit buiten de spareribs was matig en niet echt warm. Had misschien te hoge verwachtingen.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten met op tijd de bezorging voor een prima prijs. Top

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eet al jaren bij jullie de nachos, nu was dit ineens met hopen rundvlees wat erg tegenviel. Ook zat er erg weinig salade en kaas bij. Jammer, laat het zeker niet nog een keer thuis bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HET ETEN WAS PRIMA. ALLES WAS GOED WARM HEEL GOED VERPAKT.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Royale porties en het smaakte orima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdens overtocht naar Ameland reservering bestelling gedaan, e-mail prompt op tijd bij het huisje geleverd. Hoewel beleving in huisje anders is dan in het restaurant hebben we toch enorm genoten van de bestelde Fajitas biefstuk en Nachos kip. Een prima begin van een paar dagen uitwaaien.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was snel, super verpakt en heeeel erg lekker eten

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, zoals altijd !

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestellen was makkelijk via de site, bezorging kwam precies optijd, eten netjes verpakt. En het was super lekker!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op het park genoten van het eten van CD... Enig minpunt is de kwaliteit van de spare-ribs, te vettige randen en vlees uitgedroogd. Verder was alles voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke nachos, biefstuk en spareribs gehaald en dit keer in het huisje gegeten. Cantina blijft onovertroffen al missen we wel de sfeer van het restaurant en de leuke bediening.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima menu, keurig verpakt. Alleen kindermenu was echt veel te weinig. Ik denk dat onze dochter 12 frietjes had. Dat was jammer en voor de prijs onder de maat.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Het was wel wat aan de koele kant, vooral de biefstuk.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was héérlijk! Bedankt en mooi op tijd geleverd!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Op onze eerste vakantiedag hebben we heerlijk gegeten bij Cantina Dolores. I.v.m. Corona hebben we het eten laten bezorgen. Onze jongste zoon had het kindermenu en nog nooit zulke lekkere patatjes gegeten. Wij hadden biefstuk, ui paprika met soft taco’s en kip enchilada met bonen en Mexicaanse rijst. Alles smaakte heerlijk! Heel klein verbeterpuntje: graag iets minder guacamole op de salade.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten 👍

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een goede service! Het smaakte zoals altijd heerlijk, maar zo thuis bezorgd was het net zo smakelijk en dat had ik niet verwacht. Het was warm en zo goed verpakt! Ik was blij verrast, het was net alsof we uit eten waren (maar dan aan de eigen keukentafel). Ik kan het iedereen aanraden te bestellen bij Cantina Dolores! Of er lekker te gaan eten, dan kan natuurlijk ook. :)

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, snel bezorgd en ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, goede service, voor herhaling vatbaar

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling online besteld en zelf opgehaald. Stond keurig klaar op afgesproken tijd. Over het eten kan ik kort zijn: dat was verrukkelijk!

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Goeie Ribs en prima Nacho’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, warm en op tijd bezorgd. Lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Wij hebben laten bezorgen. Alles was heel erg handig ingepakt. Echt een aanrader.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker fajitas kip, helaas maar 2weken per jaar om het te proeven

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede hoeveelheid van aardappeltjes, saus en salade. Helaas vonden wij dat er weinig smaak aan de spareribs zat. Ook vonden wij de BBQ saus meer naar tomatensaus smaken. Levering was keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker alkes en op tijd geleverd. Product was zeer compleet en ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service. Eten was erg uitgebreid. Tapas idee. Aanrader!

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating