Beoordelingen van Cantina Dolores Hollum / Ameland

Recente recensies

5.0
Rudy
18 oktober 2021

Het was erg lekker, en ook nog veel sneller klaar dan verwacht. Dank!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.Huisman
13 mei 2021

Was lekker en meer dan voldoende. Voor herhaling vatbaar.

Post
13 mei 2021

Ja, wat moet ik hier nu eens van vinden. Website onbereikbaar, terwijl je alleen kan bestellen via de website. Stonden zaken op uitverkocht, terwijl de dag nog moest beginnen. Allemaal netjes herstelt, maar toch. Wij hadden de nachos kip en Iberico besteld. Beiden waren heerlijk, maar gewoon weer slordig: geen patat, geen salade, geen zure room, geen quacemole. Allemaal wel weer netjes herstelt, maar logistiek zit het nog niet voor elkaar. Om de half gare nageleverde patat maar niet te praten. Kwailiteit en prijs komen zeker niet overeen. Terwijl de producten best lekker waren..... nou ja in juli nog maar eens proberen.

Gosse
13 mei 2021

Goeie service, lekker eten!

J. Koster
9 mei 2021

Goede kwaliteit, goede porties. En nog lekker warm ondanks afhaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kluft
8 mei 2021

Helaas verkeerde bestelling meegekregen. De fajitas beef was taai en de biefstuk niet in kleine stukken gesneden maar in veel te grote stukken. Erg jammer , vaker dasr besteld en goed. Nu dus stuk minder.

Koreman
7 mei 2021

Vond het eten klef en heel vet. Had de tortilla’s. Nachos met kaas waren ook echt niet lekker, kaas was te hard, bijna verbrand. Heb al de hele avond last van mijn maag!

Frank
6 mei 2021

Heerlijk!

Andreas
5 mei 2021

Heerlijk genoten van de verschillende gerechten! 🤗

Jan Takens
5 mei 2021

We eten altijd erg lekker bij cantina dolores, maar nu was het toch wat minder. De biefstuk was wat droog en zonder de patat die erbij hoorde en we hadden de rijst en bonen niet bij onze enchiladas gekregen.

Eric van den Berg
4 mei 2021

Hallo mensen, prima maaltijd. Detail. Verbeterpunt De vegetarische maaltijd was voorzien van kip :-( en de nachos is denk ik lastig . want helmaal afgekoeld en de kaas helemaal hard.

D Meijer
4 mei 2021

Eten wat op zich prima, maar we hadden aangegeven geen hete saus te willen maar gewone, en kregen toch hete saus. Daarnaast was de kwaliteit goed, maar naar ons idee niet de prijs waard die je er voor betaalt. Helaas.

HvdW
3 mei 2021

Vanwege Corona hebben wij eten afgehaald. Lekker gegeten! Alles prima verpakt en warm. Maar na Corona komen we weer graag in jullie restaurant langs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andrea oostema
28 april 2021

Super lekker gegeten, telefonisch besteld lag op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angela
27 april 2021

Bestelling was nogal koud en hadden niet helemaal het juiste. Voor de rest prima.

Andries Slagter
19 april 2021

We hebben heerlijk gegeten. Iemieminie minpuntje: de rijst met bonen zat er niet bij, maar dat was geen ramp.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

WillemVLM
28 november 2020

Bijzonder lekker!!!!

Margriet
28 november 2020

Snelle bezorging en eten was lekker

Daniëlle Bosman
23 november 2020

Keurige bestelling geleverd! Alles netjes verpakt en het was absoluut niet te weinig! Top!

Vakantieganger
20 november 2020

Prima maaltijden en snelle bezorging.

Judith
16 november 2020

Top service!

Auke van der Hoek
14 november 2020

Eten was heerlijk.

Rob W
9 november 2020

We hebben heerlijk Mexicaans gegeten. Dank je wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk Lenten
8 november 2020

Fajita met gestoofd rundvlees afgehaald. Ter plekke eet ik ze meestal met biefstuk maar dit was ook heerlijk. Lekker ruime portie ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simone Tamse
7 november 2020
Gerrie Haan
7 november 2020

Zeer goed lekker warm alles Was heerlijk van smaak

Marcel
6 november 2020

We hebben eten afgehaald. Het was heerlijk, authentieke bereid en, goede smaak. We hebben genoten van een heerlijke Mexicaanse maaltijd.

Joyce
4 november 2020

Heerlijk & lekker warm eten opgehaald, echt genoten! 👌🏼💫

Pieter
2 november 2020

Bezorging keurig op tijd en alles netjes verpakt, heerlijk gegeten 👍

Carolien
2 november 2020

We hebben weer heerlijk gegeten, alles mooi verpakt en op de afgesproken tijd geleverd Jullie krijgen een dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
29 oktober 2020

Heerlijk eten. Perfect verpakt!

Dirkje
28 oktober 2020

Het lukte eerst niet om een beoordeling achter te laten maar nu dus wel.. De maaltijden die we afgehaald hebben waren vers, verrukkelijk klaargemaakt en eigenlijk perfect. We hebben gesmuld. Een dikke aanrader. Heerlijk eten en vriendelijke mensen.

Leijstra
28 oktober 2020

prima maaltijd gehad, heerlijk. Hopen dat we een volgende keer bij jullie kunnen aanschuiven. Wel zo gezellig.

Rik
28 oktober 2020
Van Der linden
26 oktober 2020

Heerlijk eten en stipt op tijd! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thea en Benny
23 oktober 2020

Heerlijke maaltijden. Netjes verpakt, prima temperatuur. Stipt op tijd bezorgd. Echt een aanrader.

Hetty van Raai
23 oktober 2020

Erg lekker. We hebben genoten van de gerechten, er ontbrak niets.

Anja willemse
23 oktober 2020

Erg lekker. Van alles genoeg

Hezemans
23 oktober 2020

Enshiladas heerlijk. Spareribs groot en lekker mals maar smaak naar mijn mening iets te neutraal.

Hezemans
22 oktober 2020

Grote porties goede smaak lekker gegeten

Gert
21 oktober 2020

Het was top

Vakantie
20 oktober 2020
Elise
20 oktober 2020

Heerlijk en grote porties..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lummy de Boer
20 oktober 2020

Jammer dat het bestelde eten niet warm was en de patat er niet bij was, deze werd na een telefoontje apart bezorgd. Ook de patat was lauw! Bezorging keurig op tijd!

Marieke Van Elden
19 oktober 2020

Bestelling helemaal op tijd! Hadden t liefst in t gezellige restaurant gegeten maar helaas door Corona niet mogelijk. Gelukkig bezorg mogelijkheid. Goed en netjes verpakt. Heerlijk gegeten. Netjes bakje salade erbij. Klein puntje... had van ons iets meer Guacamole bij gemogen. Maar dat is omdat wij dat zo lekker vinden. Maar zeker voor herhaling vatbaar!!!

Joris
19 oktober 2020

Net zo heerlijk als in jullie restaurant! Geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivonne
19 oktober 2020

Jammer! De verhouding nacho’s en groente/ kip vonden wij erg uit elkaar liggen. Veelste veel nacho’s, weinig groente, kip etc... Er zat maar 1 stukje groente op. Ook was ons eten niet meer warm. wij hadden een dessert besteld, deze zat er helaas niet bij. Na telefonisch contact is deze later bij ons bezorgd. Het was lekker maar er zat nog een stuk plastic in de chocolade mousse. Wij bestellen niet weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
18 oktober 2020

Eten was bepaald niet warm. Te veel ui ipv "gegrillde groenten".

Schrage
17 oktober 2020

Netjes optijd geleverd. Hadden spareribs besteld, kregen volle bak! Super! En patat en salade. Oftewel meer dan waar voor je geld!

Sophie van Deest
17 oktober 2020
Schreuder
17 oktober 2020

Wat was het lekker allemaal! Heerlijk gegeten en de kinderen ook.

Yvonne van Waard
15 oktober 2020

Heerlijk eten!

Anoniem
15 oktober 2020

Jamaican Jerk Chicken ontzettend lekker, frietjes lekker, iets te weinig mayonaise bij voor 2 personen. Spareribs waren te zwart geblakerd en droog, wel lekkere sausjes bij. Salade had voor de prijs ook wel iets meer aangekleed gekund. Bezorging was top! Erg vriendelijk en zeer op tijd.

Sarah
13 oktober 2020

Goede kwaliteit en lekker veel

Jorge
13 oktober 2020

Super good! Not only quality but also quantity! A must in Hollum.

Cor de Vette
13 oktober 2020

Ik waardeer dat de bestelling op de aangegeven tijd klaar was. Wel denk ik dat de deksels van de bakken doorzichtig zouden moeten zijn, zodat de inhoud zichtbaar is. Zo zag ik pas later dat ik nog bakken met rijst en zwarte bonen had.

H Vd H
12 oktober 2020

Snel bezorgd en net zo lekker als in het restaurant.

Joris
10 oktober 2020

Heerlijk smaakvol eten. En alles apart verpakt dus geen kleffe hap maar lekker vers. Absoluut geen fastfood. Aanrader!

Alfring
9 oktober 2020

Heel lekker en meer dan genoeg.

JW
5 oktober 2020

Heerlijke nacho’s besteld en op het afgesproken tijdstip afgeleverd op ons vakantieadres! 👍🏼

Esther van Raalte
2 oktober 2020

Het was heerlijk

Joep
29 september 2020

Snel en correct

Thom
24 september 2020
Van der Ploeg
10 september 2020

Heerlijke spareribs gehad met patat en salade.

Petra
26 augustus 2020

De afgehaalde nacho's leken totaal niet op degene die je in het restaurant krijgt. Zarzuela en spareribs waren heerlijk. Alles wel keurig verpakt en ik moest bij afhalen niet lang wachten.

Peter
21 augustus 2020

Precies op tijd voor afhalen, eten weer bijzonder uitgebreid en lekker. Aanrader 1e klas

Fam L
6 augustus 2020

Heerlijk en goed verzorgd!!

Teisman, Joop
3 augustus 2020

Top in alles.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Horst
23 juli 2020

Spareribs, kibbeling en biefstuk waren erg lekker, genoeg sausjes echter de hoeveelheid viel tegen, we hadden allemaal nog trek toen we het op hadden.

Bert
21 juli 2020

Top!

Fam. Zomer
19 juli 2020

Heerlijk gegeten. Goed van smaak, temperatuur En hoeveelheid. Hygiënisch verpakt en volgens afspraak klaar om af te halen. Aanrader.

Luiks
17 juli 2020

Heerlijk gegeten! Zeer malse biefstuk en heerlijk gekruide pulled beef en de kip was ook verrukkelijk. Porties qua grootte precies goed

Carolien
6 juli 2020

Het eten was fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
3 juli 2020

Superlekker! Aanrader op Ameland!

Jantien
1 juli 2020

Zeer lekker gegeten. Netjes verpakt en was goed op temperatuur toen we thuis waren.

Karst
1 juli 2020

Overheerlijk gegeten! Alles was netjes verpakt, hier word je blij van... Aanrader!

Esther van Raalte
30 juni 2020

Top👍🏼

Dijkstra
30 juni 2020
Erik ten Caat-Engels
25 juni 2020

Afhaalbestelling gedaan, vlot klaar ,grote porties en goed eten voor mooie prijs.

Miranda
22 juni 2020

Heerlijk gegeten, bezorging mooi op afgesproken tijd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charlotte Roskam
21 juni 2020

Heerlijk gegeten zowel in het restaurant als bezorg. Snel bezorgd, smaakvol en zeer compleet. Vriendelijk personeel en op terras leuk springkussen voor de kinderen.

Alfred van der Ploeg
18 juni 2020

Heerlijk eten en het werd precies op tijd bezorgd.

Roelof
18 juni 2020

Heel lekker en op tijd bezorgd tegen een schappelijke prijs, prima toko ;-)

Moniek
16 juni 2020
Ruud
16 juni 2020

Heeft ons absoluut gesmaakt, was heerlijk en zeker voldoende. Zou hier zeker weer bestellen. Aanrader!!

Deniece
15 juni 2020

Eten was lekker op tijd en het was heerlijk. Netje verpakt en goed warm ondanks dat ze toch een stukje hebben moeten rijden over het eiland. Wij gaan zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
14 juni 2020

Heerlijke biefstuk en alle sausjes ook lekker en voldoende bijgeleverd. Had iets meer friet bij gemogen Bezorging mooi op tijd. Dus tevreden!

Schadee
11 juni 2020

Voor de 2e keer besteld. Wat een heerlijk eten en goede service. Een aanrader. De 3e keer zal niet lang op zich laten wachten 😀

Anita Birza
8 juni 2020

Zelden zulke heerlijke spareribs gegeten,top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corinne
6 juni 2020

Wij hebben heerlijk gegeten! De gerechten waren netjes verpakt, goed warm en zeer smaakvol. De bezorging was iets eerder dan verwacht, maar we waren er, dus dat gaf verder geen problemen. De bezorgster was heel vriendelijk.

Teisman, Joop
3 juni 2020

Perfect en heerlijk.

Joop en Bea
3 juni 2020

Het was: - op tijd - vriendelijke bezorgster - genoeg, en niet onbelangrijk: ERG LEKKER!!!!

Ida Wijnberg
2 juni 2020

We hebben voortreffelijk lekker gegeten! Goed voor elkaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
2 juni 2020

Het eten werd heel laat bezorgd, we hadden om 19.00 besteld maar het kwam pas aan om 20.20! Dat is 1 uur en 20 minuten later! Buiten dat vond ik in de spareribs veel harde stukjes, dat was niet lekker maar voor derest waren de spareribs perfect 👌🏻 de biefstuk was prima. 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
1 juni 2020

Bezorging duurde in mijn ogen te lang, ondanks directe excuses van bezorgster. 1,5 uur na het bestellen en bijna half uur later dan de "verwachtte bezorgtijd" is wat mij betreft te laat. Het eten was verder oké.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
1 juni 2020

Was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemarie Roele
31 mei 2020

Supersnel en keurig verzorgd en bezorgd. Vleesgerechten waren erg lekker. Visgerecht was helaas van mindere kwaliteit. De vis was droog en er zat weinig smaak aan.

Anita Kiewied
30 mei 2020

Bedankt voor het lekkere eten en de bezorging. Prima geregeld. Een opmerking van ons alle 3; de vulling van de enchilada’s leek pittiger gekruid dan anders. Ons wat té scherp. Dit even als opbouwende kritiek. En misschien als tip; een etiketje op de gesealde doos met welke vulling in welke enchilada zit?. Nu moesten we ze eerst doormidden snijden om te kijken wie welke had besteld. Succes verder met de zaken👍🏼 Groeten Anita

Ben
28 mei 2020

Voor het eerst laten bezorgen in ons vakantiehuis door Cantina Dolores. Nachos con Todos en enchiladas. Erg vriendelijke bezorgster. Werd ruim op tijd geleverd. Bezorgster was erg vriendelijk. Het eten was uitstekend en goed warm. Veel meer dan waarop gerekend, salade, bonen, rijst, diverse sauzen. Top, echt een aanrader. Helaas vertrek ik morgen alweer naar huis.

Nadine
28 mei 2020

Super lekker gegeten. Hier hebben ze het echt begrepen wat lekker eten is en hoe het afhalen hoort te zijn. Vanavond maar weer.

Molenaar
27 mei 2020

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten
27 mei 2020

Helaas viel de bezorgde maaltijd tegen. We hadden goede verwachtingen na het lezen van de positieve reviews, maar het nacho-gerecht mistte ingrediënten (mais, jalapeños..), saus was in zeer summiere hoeveelheid meegestuurd en het gerecht in zijn algemeenheid was erg klein, zeker voor €15. Niet te vergelijken met wat ik bij andere Mexicaanse restaurants heb gekregen. De enchiladas waren tevens weinig bijzonder. De rundvlees variant smaakte zelfs naar een broodje pulled pork. Geen goede prijs-kwaliteit verhouding.

Erik en Els
27 mei 2020

2 maaltijden afgehaald. Heerlijk gegeten. We hadden Enchiladas en Fajitas. Eten was goed verpakt en lekker warm. Alles was vers en de smaak was heerlijk. Goed hoor en bedankt

Gijs Gas
26 mei 2020

Goed voormekaar,en voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heleen
26 mei 2020

Heerlijk gegeten👌🏻

Mosterman
25 mei 2020

Heerlijk gegeten en snelle service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cynthia
25 mei 2020

Snelle bezorging en heerlijk gegeten!

Astrid Timmer
25 mei 2020

Echt super lekker gegeten . Top😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schonewille
24 mei 2020

Het was zoals we gewend zijn van Dolores heerlijk!

Matthijs
24 mei 2020

Heerlijk gegeten. Maaltijd was warm en vers. Zeker een aanrader!!

Marco
24 mei 2020

Erg lekker gegeten en super snelle bezorging! Volgende keer zeker weer!

Hester
24 mei 2020

Helaas wisten ze ons huis niet te vinden waardoor ik zelf een heel eind moest lopen om het ergens op te halen. De porties waren miezerig alsof er maar voor een persoon bonen en rijst bij zat. Een groot contrast met de gastvrijheid die we eerder hebben ervaren.

Swen
23 mei 2020
Jorien Slagter
23 mei 2020

Zeer tevreden 👍

Marco Slingerland
22 mei 2020

Heerlijk gegeten!

Gerard
20 mei 2020

Heerlijk gegeten, precies op afgesproken tijdstip klaar, goed op temperatuur, netjes verpakt.

J. Hijink
18 mei 2020

Had warmer gemogen, het smaakte wel goed! Volgende keer hopenlijk weer in t restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam Wind
16 mei 2020

Eten was oké. Maar niet bijzonder voor dat geld. Kinderen echt heel weinig patat. En dat voor 5,50 (met een frikadel). Schandalig.

Gerard
14 mei 2020

Heerlijk gegeten, erg handige bestelprocedure via internet, op afgesproken tijd klaar, netjes ingepakt, ook goed warm, goed alternatief nu we niet kunnen uiteten.

Pieter van Rijswijk
13 mei 2020

Had nog nooit Mexicaans gegeten buiten de deur. 4 verschillende gerechten, in 2 tassen bij elkaar gestopt. Zoek dan maar uit waar alles bij hoort. Kwaliteit buiten de spareribs was matig en niet echt warm. Had misschien te hoge verwachtingen.

Domiek Post
12 mei 2020

Heerlijk eten met op tijd de bezorging voor een prima prijs. Top

Linda Kooiker
12 mei 2020

Eet al jaren bij jullie de nachos, nu was dit ineens met hopen rundvlees wat erg tegenviel. Ook zat er erg weinig salade en kaas bij. Jammer, laat het zeker niet nog een keer thuis bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

WILLEM DE BOER
11 mei 2020

HET ETEN WAS PRIMA. ALLES WAS GOED WARM HEEL GOED VERPAKT.

Lou Riemersma
11 mei 2020

Royale porties en het smaakte orima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Jong
10 mei 2020
Simon
10 mei 2020

Tijdens overtocht naar Ameland reservering bestelling gedaan, e-mail prompt op tijd bij het huisje geleverd. Hoewel beleving in huisje anders is dan in het restaurant hebben we toch enorm genoten van de bestelde Fajitas biefstuk en Nachos kip. Een prima begin van een paar dagen uitwaaien.

Sven
9 mei 2020

Het was snel, super verpakt en heeeel erg lekker eten

Tino
6 mei 2020

Super, zoals altijd !

Theo
6 mei 2020
Danielle
6 mei 2020

bestellen was makkelijk via de site, bezorging kwam precies optijd, eten netjes verpakt. En het was super lekker!

Keukens
4 mei 2020

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
4 mei 2020
Nico
4 mei 2020

Op het park genoten van het eten van CD... Enig minpunt is de kwaliteit van de spare-ribs, te vettige randen en vlees uitgedroogd. Verder was alles voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lianne
4 mei 2020

Heerlijke nachos, biefstuk en spareribs gehaald en dit keer in het huisje gegeten. Cantina blijft onovertroffen al missen we wel de sfeer van het restaurant en de leuke bediening.

Marije
30 april 2020

Prima menu, keurig verpakt. Alleen kindermenu was echt veel te weinig. Ik denk dat onze dochter 12 frietjes had. Dat was jammer en voor de prijs onder de maat.

Tineke Alberts
30 april 2020

Het was heerlijk. Het was wel wat aan de koele kant, vooral de biefstuk.

Familie de Boer
28 april 2020

Het was héérlijk! Bedankt en mooi op tijd geleverd!

Siska van der Vlugt
25 april 2020

Op onze eerste vakantiedag hebben we heerlijk gegeten bij Cantina Dolores. I.v.m. Corona hebben we het eten laten bezorgen. Onze jongste zoon had het kindermenu en nog nooit zulke lekkere patatjes gegeten. Wij hadden biefstuk, ui paprika met soft taco’s en kip enchilada met bonen en Mexicaanse rijst. Alles smaakte heerlijk! Heel klein verbeterpuntje: graag iets minder guacamole op de salade.

Marco Slingerland
24 april 2020

Heerlijk gegeten 👍

Heidi
18 maart 2020

Wat een goede service! Het smaakte zoals altijd heerlijk, maar zo thuis bezorgd was het net zo smakelijk en dat had ik niet verwacht. Het was warm en zo goed verpakt! Ik was blij verrast, het was net alsof we uit eten waren (maar dan aan de eigen keukentafel). Ik kan het iedereen aanraden te bestellen bij Cantina Dolores! Of er lekker te gaan eten, dan kan natuurlijk ook. :)

Erwin
17 december 2019

Heerlijk, snel bezorgd en ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

André Feddema
23 november 2019

Goed eten, goede service, voor herhaling vatbaar

Fedde
8 augustus 2019

Bestelling online besteld en zelf opgehaald. Stond keurig klaar op afgesproken tijd. Over het eten kan ik kort zijn: dat was verrukkelijk!

Ho
29 juli 2019

Goeie Ribs en prima Nacho’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koppert
23 juni 2019

Eten was goed, warm en op tijd bezorgd. Lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolijn Werkman
27 mei 2019
Ingrid
30 januari 2019

Het was heerlijk. Wij hebben laten bezorgen. Alles was heel erg handig ingepakt. Echt een aanrader.

Ankeveen
17 augustus 2018

Super lekker fajitas kip, helaas maar 2weken per jaar om het te proeven

Miranda
5 augustus 2018

Goede hoeveelheid van aardappeltjes, saus en salade. Helaas vonden wij dat er weinig smaak aan de spareribs zat. Ook vonden wij de BBQ saus meer naar tomatensaus smaken. Levering was keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
25 juni 2018
Peter
28 januari 2018

Super lekker alkes en op tijd geleverd. Product was zeer compleet en ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Betty
22 januari 2018
Josee
10 oktober 2017

Snelle service. Eten was erg uitgebreid. Tapas idee. Aanrader!

de Vos
8 september 2017